Відомий український мандрівник Дмитро Комаров побував на Волині (фото, відео)

1.07.2021, 16:05
97927

Відомий український журналіст, фотограф та мандрівник, автор відомої передачі “Світ навиворіт” Дмитро Комаров завітав на Волинь для зйомок нової програми про мандри Україною.

Читайте також: Вихідні в липні 2021 року в Україні: коли та скільки будемо відпочивати

Враженнями про Волинь він поділився на своїй сторінці в Інстаграмі.

Подорожуючи областю, мандрівник побував у Сваловичах, Шацьку та Маневичах.

“Свіжі екопродукти. Ідеальна екологія. Дивовижні, цікаві місця. Єдиний мінус – у лісі комарі і ґедзі. Це можна вирішити за допомогою репеленту й москітної сітки на капелюсі. Решта – суцільні плюси. Все це – українське Полісся. Волинь”, – йдеться у дописі.

“Всім рекомендую зараз купувати чорницю (по можливості поза магазинами, а в людей, які збирають). Початок сезону. Чорниця, особливо з Волині, зараз найсвіжіша, смачна. Жінки вручну збирають до 20-30 літрів в день. Купуючи літр чорниць, ви дуже допомагаєте людям. Все, що вони зароблять за найближчий місяць на чорниці, а пізніше на журавлині, – основний заробіток для багатьох на весь рік… На жаль, але це просто факт і реальність”, – додав Дмитро Комаров.

Приїзд відомого мандрівника на Світязь викликав у відпочивальників чималий ажіотаж. Журналісту Волинських новин вдалося зазнімкувати, як його звідусіль обступили люди, щоб сфотографуватися.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com