NewsMakers Повна версія

Волонтерку, яка поверталася з похорону свого коханого, висадили з автобуса посеред траси (відео)

Дорогою з Луцька до Києва, посеред траси, водій автобуса висадив  госпітальєрку, яка повнерталася з похорону свого коханого, який загинув на Донбасі від кулі снайпера. Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомила госпітальєрка Ярина Чорногуз.

Читайте також: На Донбасі від кулі снайпера загинув військовий з Волині (фото)

Волонтерка, яка їхала з подругою з Луцька до Києва, попросила у водія автобуса вимкнути російський серіал, аргументуючи це тим, що недавно повернулася з зони бойових дій.

“Ми були змушені зупинити автобус фірми Busfor.ua, яким їхали з Луцька до Києва на трасі через відмову водія вимкнути російський серіал. Коли я підійшла та ввічливо попросила вимкнути російський серіал, аргументуючи це тим, що я недавно повернулася з зони бойових дій, з лютого їду туди знову, і мені гидко цілу ніч слухати телепродукт окупантів, водій це зробити відмовився”, − написала Чорногуз.

Читайте також: Доба на Донбасі: загинули двоє українських військових, ще двоє поранені

За її словами, водій почав вимагати дізнатися думку більшості автобуса.

“Я повернулася і пояснила все те саме людям, і чи їм принципово дивитися російське кіно, пропонувала його вимкнути. На нас почала кидатися якась жінка, яка їхала назад з Італії і що їй байдуже, на каком язикє і що ми вбивці, що їздимо на війну. Решта автобуса просто промовчала. Згадку, що я вертаюся з похорону свого хлопця−бійця, який загинув, захищаючи їхню можливість вільно пересуватися неокупованими дорогами України, зустріли мовчанням з винними очима”, − додає Чорногуз.

Вона також додала, що прохання диспетчерки фірми вимкнути російське кіно та вибачитися за погрози, водій проігнорував.

“Нас двох, волонтерку аерозвідки та госпітальєрку, дорослі зрілі люди, громадяни України, на чолі з водієм погодилися висадити посеред траси, аби далі дивитися у спокої російське кіно”, − підсумувала госпітальєрка.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram