Доба на Донбасі: загинули двоє українських військових, ще двоє поранені

26.01.2020, 21:46
61054

Від початку сьогоднішньої доби на Донбасі двоє військовослужбовців Об’єднаних сил загинули, двоє отримали травми. Про це у Facebook повідомляє прес−центр Об’єднаних сил.

Читайте також: Залишилися дружина та дві донечки: у Білій Церкві попрощалися зі загиблим на Донбасі українським воїном (фото, відео)

“Сьогодні, 26 січня, внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил загинув та один отримав бойову травму. Також, у результаті підриву на невстановленому вибуховому пристрої, один захисник загинув та один військовослужбовець отримав бойову травму”, − йдеться у вечірньому зведенні.

Загалом упродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації 12 разів порушили режим припинення вогню.

“Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також гранатометів різних систем, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї”, − повідомили в прес−центрі.

Читайте також: В Україні з липня підвищать пенсії членам сімей загиблих військовослужбовців , – Мінсоцполітики

Зокрема, сім обстрілів позицій українських військових було здійснено в районі відповідальності оперативно−тактичного угруповання “Схід” − двічі неподалік Красногорівки, двічі неподалік Старогнатівки, а також поблизу Лебединського, Новогригорівки та Гнутового. П’ять ворожих обстрілів було зафіксовано у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” − двічі неподалік Оріхового, двічі поблизу Новотошківського та неподалік Кримського, в тому числі із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм та 120 мм.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com