NewsMakers Повна версія

Визначено рейтинг кожного знака зодіаку за сексуальністю

Сексуальний потяг людини, звичайно, індивідуальний, але астрологія доводить, що навіть наше лібідо може контролюватися зірками. Хоча всі знаки насолоджуються сексом, їх інтимні зв’язки і потреба в фізичному дотику визначаються їх астрологічним становищем. Це призводить до того, що деякі знаки більш природно схильні до сексу (привіт, Скорпіон), в той час як інші з більшою ймовірністю будуть займатися сексом, тільки коли їх інші потреби будуть задоволені. Tochka.net склала рейтинг знаків зодіаку за сексуальністю.

Читайте також: Українка Таня Муіньо отримала нагороду MTV у номінації “Найкраща режисерка”

12 Терези

Справа не в тому, що Терези не люблять секс, просто вони віддають перевагу більш душевним типам інтимних відносин, таким як дружба і сім’я. Секс вступає в гру, коли вони дійсно хочуть продемонструвати любов і прихильність, і вони набагато рідше, ніж інші знаки, будуть займатися їм випадково.

11 Водолій

Водолій насамперед бажає бути вільним, тому їх може відштовхнути постійний секс, якщо він буде обмежувати їх простір і робити замах на особисту свободу. Цей повітряний знак часто літає в хмарах, коли справа доходить до сексу, і може бути трохи непостійним, коли справа стосується тривалого зв’язку.

10 Діва

Діви насправді відомі своєю схильністю до пригод в ліжку, оскільки це одне з небагатьох місць, де вони можуть по-справжньому відпустити гальма. Проблема насправді в тому, щоб з ними до спальні дійти. Діви потребують партнера, який допоможе їм розслабитися, поставити секс в списку пріоритетів вище і відпустити секс-бомбу всередині.

9 Близнюки

Близнюкам може знадобитися трохи більше часу, щоб розігрітися перед сексуальним контактом, оскільки для переходу на потрібний настрій необхідні цікава розмова, інтелектуальна стимуляція і багато сміху. З іншого боку, один невірний рух, і вони миттєво відстороняться.

8 Козеріг

Козероги мають репутацію врівноважених і консервативних людей, але ці риси можуть стати в нагоді в спальні, особливо коли мова йде про витривалість. Вони хочуть йти на поступки заради своїх сексуальних партнерів і більш ніж готові докласти всіх зусиль, щоб зробити їх щасливими.

7 Рак

Раки воліють, щоб їх сексуальні контакти були змістовними і турботливими. Вони знають, що для того, щоб секс був для них по-справжньому приємним, їм необхідно зміцнити довіру, що може зайняти час. І вони більш ніж готові чекати, але вже потім винагороджують по повній.

6 Риби

Риби люблять секс, але їх драйв повністю залежить від того зв’язку з людиною, який вони відчувають. Як тільки воін зникне, їх сексуальний потяг різко впаде. Якщо зв’язку немає, їх пристрасть охолоне швидше, ніж відро з льодом в Арктиці.

5 Лев

Статевий потяг Лева залежить від іншої людини. Якщо вони знайдуть когось, хто готовий ставитися до них, як до короля джунглів, яким вони і є, лібідо вогняного Лева буде астрономічним (каламбур). Але коли вони зустрічають когось, хто здається байдужим або намагається вести себе спокійно, їх статевий потяг зникає швидше, ніж можна вимовити фразу: “У тебе встав?”.

4 Стрілець

Кокетливий Стрілець любить інтрижки і, як вогненний знак, живиться різноманітністю. Більше, ніж будь-який інший знак, вони готові до випадкової ночі в спальні. Вони іноді можуть боятися зобов’язань, вважаючи за краще різноманітність у всіх аспектах свого життя. Тому якщо познайомишся з привабливим чоловіком-стрільцем, з яким захочеш просто переспати, користуйся моментом.

3 Овен

Овном управляє Марс, а Марс управляє статевим потягом, так що за допомогою нескладної математики легко зрозуміти ставлення цього знака до сексу. Овен любить спокушати і отримує задоволення від прелюдії майже так само сильно, як і від самої дії. Майже.

2 Тілець

Чуттєвий Тілець любить фізичні дотики і всілякі задоволення, тому не дивно, що він так близький до вершини нашого списку. І як тільки справу буде зроблено, він не перекотиться на інший бік, щоб поспати, а буде уважний і ласкавий.

1 Скорпіон

Скорпіони відомі своїм високим сексуальним потягом, який підживлюється їх потребою в пригодах і близькості. Однак для них це не просто гра з числами. Скорпіони дуже розбірливі зі своїми партнерами і дотримуються високих стандартів, а це означає, що тільки VIP-персони можуть бачити, як вони розкривають свою дику сторону.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook