Визначено рейтинг кожного знака зодіаку за сексуальністю

13.09.2021, 22:00
100864

Сексуальний потяг людини, звичайно, індивідуальний, але астрологія доводить, що навіть наше лібідо може контролюватися зірками. Хоча всі знаки насолоджуються сексом, їх інтимні зв’язки і потреба в фізичному дотику визначаються їх астрологічним становищем. Це призводить до того, що деякі знаки більш природно схильні до сексу (привіт, Скорпіон), в той час як інші з більшою ймовірністю будуть займатися сексом, тільки коли їх інші потреби будуть задоволені. Tochka.net склала рейтинг знаків зодіаку за сексуальністю.

Читайте також: Українка Таня Муіньо отримала нагороду MTV у номінації “Найкраща режисерка”

12 Терези

Справа не в тому, що Терези не люблять секс, просто вони віддають перевагу більш душевним типам інтимних відносин, таким як дружба і сім’я. Секс вступає в гру, коли вони дійсно хочуть продемонструвати любов і прихильність, і вони набагато рідше, ніж інші знаки, будуть займатися їм випадково.

11 Водолій

Водолій насамперед бажає бути вільним, тому їх може відштовхнути постійний секс, якщо він буде обмежувати їх простір і робити замах на особисту свободу. Цей повітряний знак часто літає в хмарах, коли справа доходить до сексу, і може бути трохи непостійним, коли справа стосується тривалого зв’язку.

10 Діва

Діви насправді відомі своєю схильністю до пригод в ліжку, оскільки це одне з небагатьох місць, де вони можуть по-справжньому відпустити гальма. Проблема насправді в тому, щоб з ними до спальні дійти. Діви потребують партнера, який допоможе їм розслабитися, поставити секс в списку пріоритетів вище і відпустити секс-бомбу всередині.

9 Близнюки

Близнюкам може знадобитися трохи більше часу, щоб розігрітися перед сексуальним контактом, оскільки для переходу на потрібний настрій необхідні цікава розмова, інтелектуальна стимуляція і багато сміху. З іншого боку, один невірний рух, і вони миттєво відстороняться.

8 Козеріг

Козероги мають репутацію врівноважених і консервативних людей, але ці риси можуть стати в нагоді в спальні, особливо коли мова йде про витривалість. Вони хочуть йти на поступки заради своїх сексуальних партнерів і більш ніж готові докласти всіх зусиль, щоб зробити їх щасливими.

7 Рак

Раки воліють, щоб їх сексуальні контакти були змістовними і турботливими. Вони знають, що для того, щоб секс був для них по-справжньому приємним, їм необхідно зміцнити довіру, що може зайняти час. І вони більш ніж готові чекати, але вже потім винагороджують по повній.

6 Риби

Риби люблять секс, але їх драйв повністю залежить від того зв’язку з людиною, який вони відчувають. Як тільки воін зникне, їх сексуальний потяг різко впаде. Якщо зв’язку немає, їх пристрасть охолоне швидше, ніж відро з льодом в Арктиці.

5 Лев

Статевий потяг Лева залежить від іншої людини. Якщо вони знайдуть когось, хто готовий ставитися до них, як до короля джунглів, яким вони і є, лібідо вогняного Лева буде астрономічним (каламбур). Але коли вони зустрічають когось, хто здається байдужим або намагається вести себе спокійно, їх статевий потяг зникає швидше, ніж можна вимовити фразу: “У тебе встав?”.

4 Стрілець

Кокетливий Стрілець любить інтрижки і, як вогненний знак, живиться різноманітністю. Більше, ніж будь-який інший знак, вони готові до випадкової ночі в спальні. Вони іноді можуть боятися зобов’язань, вважаючи за краще різноманітність у всіх аспектах свого життя. Тому якщо познайомишся з привабливим чоловіком-стрільцем, з яким захочеш просто переспати, користуйся моментом.

3 Овен

Овном управляє Марс, а Марс управляє статевим потягом, так що за допомогою нескладної математики легко зрозуміти ставлення цього знака до сексу. Овен любить спокушати і отримує задоволення від прелюдії майже так само сильно, як і від самої дії. Майже.

2 Тілець

Чуттєвий Тілець любить фізичні дотики і всілякі задоволення, тому не дивно, що він так близький до вершини нашого списку. І як тільки справу буде зроблено, він не перекотиться на інший бік, щоб поспати, а буде уважний і ласкавий.

1 Скорпіон

Скорпіони відомі своїм високим сексуальним потягом, який підживлюється їх потребою в пригодах і близькості. Однак для них це не просто гра з числами. Скорпіони дуже розбірливі зі своїми партнерами і дотримуються високих стандартів, а це означає, що тільки VIP-персони можуть бачити, як вони розкривають свою дику сторону.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com