NewsMakers Повна версія

Зарубав сокирою та сховав тіло біля кладовища: на Полтавщині жорстоко вбили 17-річну дівчину (фото)

Правоохоронцям Полтавщини вдалося “гарячим слідом” затримати ймовірного вбивцю 17-річної дівчини з Миргорода. Зловмисником виявився 18-річний миргородець, про це повідомили в Департаменті карного розшуку України.

Читайте також: 14-річна породіля сховала свою новонароджену дитину у морозильну камеру

Як повідомляє ГУ ГПУ регіону, було встановлено, що ввечері 27 жовтня, два хлопця і потерпіла прогулювалися вулицями міста і зайшли додому до одного з хлопців. Останній, перебуваючи в будинку, взяв з собою невеликий сокиру. На питання друзів відповів, що нібито “на всякий випадок, для самозахисту”, передає OBOZREVATEL.

Вже на прогулянці хлопець витягнув сокиру і напав на дівчину. Інший хлопець спробував перешкодити, проте нападник йому погрожував і змусив його підкоритися.

“Крім того, зловмисник забрав мобільний телефон неповнолітньої жертви і спробував позбутися даних, що підтверджують їх спілкування і сам засіб зв’язку”, – відзначили в поліції.

Після затримання хлопець зізнався у вбивстві. На питання про причини і мотиви вчинення злочину відповів “тому що так”.

“Очевидна насильницька смерть – численні тілесні ушкодження, в тому числі зламаний палець (ймовірно дівчина намагалася чинити опір), рубані рани різної локації”, – відмічено в повідомленні.

У поліції додали, що психічний стан хлопця перевірять під час досудового розслідування.

Глава обласного управління поліції Іван Виговський додав, що на даний момент вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру у вчиненні вбивства і обрання запобіжного заходу – утримання під вартою.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) ККУ. У разі доведення провини, затриманому йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram