Зарубав сокирою та сховав тіло біля кладовища: на Полтавщині жорстоко вбили 17-річну дівчину (фото)

29.10.2020, 13:10
87744

Правоохоронцям Полтавщини вдалося “гарячим слідом” затримати ймовірного вбивцю 17-річної дівчини з Миргорода. Зловмисником виявився 18-річний миргородець, про це повідомили в Департаменті карного розшуку України.

Читайте також: 14-річна породіля сховала свою новонароджену дитину у морозильну камеру

Як повідомляє ГУ ГПУ регіону, було встановлено, що ввечері 27 жовтня, два хлопця і потерпіла прогулювалися вулицями міста і зайшли додому до одного з хлопців. Останній, перебуваючи в будинку, взяв з собою невеликий сокиру. На питання друзів відповів, що нібито “на всякий випадок, для самозахисту”, передає OBOZREVATEL.

Вже на прогулянці хлопець витягнув сокиру і напав на дівчину. Інший хлопець спробував перешкодити, проте нападник йому погрожував і змусив його підкоритися.

Хлопець зарубав сокирою дівчину

“Крім того, зловмисник забрав мобільний телефон неповнолітньої жертви і спробував позбутися даних, що підтверджують їх спілкування і сам засіб зв’язку”, – відзначили в поліції.

Після затримання хлопець зізнався у вбивстві. На питання про причини і мотиви вчинення злочину відповів “тому що так”.

“Очевидна насильницька смерть – численні тілесні ушкодження, в тому числі зламаний палець (ймовірно дівчина намагалася чинити опір), рубані рани різної локації”, – відмічено в повідомленні.

У поліції додали, що психічний стан хлопця перевірять під час досудового розслідування.

Ставок біля кладовища

Глава обласного управління поліції Іван Виговський додав, що на даний момент вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру у вчиненні вбивства і обрання запобіжного заходу – утримання під вартою.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) ККУ. У разі доведення провини, затриманому йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com