NewsMakers Повна версія

Зеленський пояснив, для чого призначив Саакашвілі та що конкретно він має зробити

Президент України Володимир Зеленський розповів, навіщо призначив Міхеіла Саакашвілі головою Виконавчого комітету реформ та чого конкретно від нього чекає. Про це глава держави 9 травня заявив під час брифінгу в рамках робочої поїздки на Закарпаття, повідомляє Укрінформ.

Читайте також: Зеленський назвав умови для виїзду заробітчан за кордон

За словами Зеленського, Саакашвілі під час свого президентства в Грузії зміг подолати корупцію та осучаснити роботу митниці. Тому український глава очікує від новопризначеного політика ефективного реформування митниці в Україні.

“Результатів роботи від Саакашвілі очікую не на другий день після його призначення, але в найближчі місяці він повинен бути. Результат – з приводу дерегуляції в бізнесі та реформи митниці. Він розповів, що свого часу поставив нових людей на митниці, потім усіх розігнав. Через деякий час поставив інших − і довелося розігнати знову. Ну, така складна річ реформа митниці. Я дуже хочу, щоб він нею займався”. − пояснив Зеленський.

Читайте також: Понад 100 земельних ділянок та подарунок від батьків 22 млн грн: декларація “Слуги народу”

Також президент зазначив, що у Саакашвілі збереглися достатньо міцні інвестиційні зв’язки з багатьма країнами.

“Коли вони будували Батумі, це було залучення різних інвесторів, тоді там звели великі мережеві готелі. У нього є досвід”, − додав глава держави.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram