Зеленський пояснив, для чого призначив Саакашвілі та що конкретно він має зробити

9.05.2020, 22:49
71940

Президент України Володимир Зеленський розповів, навіщо призначив Міхеіла Саакашвілі головою Виконавчого комітету реформ та чого конкретно від нього чекає. Про це глава держави 9 травня заявив під час брифінгу в рамках робочої поїздки на Закарпаття, повідомляє Укрінформ.

Читайте також: Зеленський назвав умови для виїзду заробітчан за кордон

За словами Зеленського, Саакашвілі під час свого президентства в Грузії зміг подолати корупцію та осучаснити роботу митниці. Тому український глава очікує від новопризначеного політика ефективного реформування митниці в Україні.

“Результатів роботи від Саакашвілі очікую не на другий день після його призначення, але в найближчі місяці він повинен бути. Результат – з приводу дерегуляції в бізнесі та реформи митниці. Він розповів, що свого часу поставив нових людей на митниці, потім усіх розігнав. Через деякий час поставив інших − і довелося розігнати знову. Ну, така складна річ реформа митниці. Я дуже хочу, щоб він нею займався”. − пояснив Зеленський.

Читайте також: Понад 100 земельних ділянок та подарунок від батьків 22 млн грн: декларація “Слуги народу”

Також президент зазначив, що у Саакашвілі збереглися достатньо міцні інвестиційні зв’язки з багатьма країнами.

“Коли вони будували Батумі, це було залучення різних інвесторів, тоді там звели великі мережеві готелі. У нього є досвід”, − додав глава держави.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com