NewsMakers Повна версія

Жінка, яка викинула в аеропорту українські паспорти, потрапила в базу “Миротворця”

Українку Людмилу Чмульову (Паращенко), яка нібито з дітьми викинула паспорти України й зняла це на відео, внесли в базу “Миротворець”. Зауважимо, що в МВС “героїнею” скандалу назвали громадянку Інна П., правоохоронці вже склали на неї адмінпротокол.

Читайте також: “Україно, йди-но ти в д*пу”: українка разом зі своїми дітьми викинули паспорти через відмову вилетіти до Стамбула (відео)

Інформація ж про Чмульову опублікована на сайті. Серед матеріалів є знімки з окупованих територій Донбасу.

Причини, через які громадянка потрапила в базу, такі:

демонстративне публічне знущання над громадянством України;

залучення неповнолітніх дітей в антиукраїнську акцію;

учасниця актів гуманітарної агресії проти України.

За даними “Миротворця”, Людмила Чмульова (Людмила Паращенко) народилася в Дружківці Донецької області, а проживає в Харкові. Її чоловік Віталій Чмульов є уродженцем Горлівки. На сайті розмістили скріншоти з його сторінки у забороненій в Україні соцмережі “ВКонтакте”, де нібито їхній маленький син позує на танку з прапором так званої Новоросії.

Зазначимо: заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, коментуючи випадок із викиданням паспортів, повідомив, що громадянку звуть Інна П., на неї вже склали адміністративні протоколи за дрібне хуліганство й ухилення від нормального виховання дітей. Водночас вона з трьома дітьми 19 травня все ж виїхала в Стамбул (Туреччина).

Серед родичів Людмили Чмульової на “Миротворці” вказана сестра Інна Олександрівна Паращенко, на їхньому спільному фото помітно, що вони дуже схожі між собою. Можливо, “героїнею” скандалу була Інна П., а її сестра Людмила просто вирішила захистити її, записавши звернення в Instagram (пізніше доступ до профілю був закритий). У ньому, нагадаємо, вона заявила, що відео, яке розповсюдили ЗМІ – це фейк, і воно нібито було спеціально змонтовано. Також заявила, що їй почали надходити погрози.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram