Жінка, яка викинула в аеропорту українські паспорти, потрапила в базу “Миротворця”

19.05.2021, 12:07
97021

Українку Людмилу Чмульову (Паращенко), яка нібито з дітьми викинула паспорти України й зняла це на відео, внесли в базу “Миротворець”. Зауважимо, що в МВС “героїнею” скандалу назвали громадянку Інна П., правоохоронці вже склали на неї адмінпротокол.

Читайте також: “Україно, йди-но ти в д*пу”: українка разом зі своїми дітьми викинули паспорти через відмову вилетіти до Стамбула (відео)

Інформація ж про Чмульову опублікована на сайті. Серед матеріалів є знімки з окупованих територій Донбасу.

Причини, через які громадянка потрапила в базу, такі:

демонстративне публічне знущання над громадянством України;

залучення неповнолітніх дітей в антиукраїнську акцію;

учасниця актів гуманітарної агресії проти України.

Людмила Чмульова

За даними “Миротворця”, Людмила Чмульова (Людмила Паращенко) народилася в Дружківці Донецької області, а проживає в Харкові. Її чоловік Віталій Чмульов є уродженцем Горлівки. На сайті розмістили скріншоти з його сторінки у забороненій в Україні соцмережі “ВКонтакте”, де нібито їхній маленький син позує на танку з прапором так званої Новоросії.

Людмила Чмульова на "Миротворці"

Зазначимо: заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, коментуючи випадок із викиданням паспортів, повідомив, що громадянку звуть Інна П., на неї вже склали адміністративні протоколи за дрібне хуліганство й ухилення від нормального виховання дітей. Водночас вона з трьома дітьми 19 травня все ж виїхала в Стамбул (Туреччина).

Скриншот із відео про викидання паспортів

Серед родичів Людмили Чмульової на “Миротворці” вказана сестра Інна Олександрівна Паращенко, на їхньому спільному фото помітно, що вони дуже схожі між собою. Можливо, “героїнею” скандалу була Інна П., а її сестра Людмила просто вирішила захистити її, записавши звернення в Instagram (пізніше доступ до профілю був закритий). У ньому, нагадаємо, вона заявила, що відео, яке розповсюдили ЗМІ – це фейк, і воно нібито було спеціально змонтовано. Також заявила, що їй почали надходити погрози.

Фото зі сторінки у ВК Віталія Чмульова
Скриншот
Ймовірно, сестри Паращенко
Людмила Чмульова в соцмережах
Фото Людмили Чмульової
Інформація на "Миротворці"

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com