NewsMakers Повна версія

Доньки путіна опинилися під санкціями Великої Британії

МЗС Великої Британії запровадило санкції проти двох доньок президента Росії Володимира Путіна. Також до списку санкцій потрапила дочка міністра закордонних справ РФ Сергія Лаврова.

Читайте також: Перекидання виведених з півночі російських військ на Донбас займе тиждень – британська розвідка

Про це повідомили у пресслужбі МЗС Великої Британії.

“Наш безпрецедентний пакет санкцій б’є по еліті та їхніх сім’ях, в той час, як російська економіка деградує в таких масштабах, яких Росія не бачила з часів розпаду Радянського Союзу. Але ми повинні зробити більше”, – заявила очільниця МЗС Великої Британії Ліз Трасс.

Раніше стало відомо, що офіційно у російського президента лише дві доньки, проте журналісти впевнені, що дітей набагато більше. Сам Путін заявляв, що “його особисте життя треба шанувати” і він не допустить втручання.

Достеменно невідомо, скільки грошей на особистих рахунках у Марії Воронцової та Катерини Тихонової. Але про те, як доньки кремлівського “фюрера” заробили свої статки, все ж таки деяка інформація є. До речі, їхній батько одного разу публічно говорив, що його доньки живуть у Росії, навчалися тільки в Росії та вільно володіють трьома іноземними мовами.

Старша, Марія Воронцова – лікарка, що спеціалізується на дитячій ендокринології, а молодша, Катерина – колишня танцівниця, а тепер технічний керівник.

У США заявляють: “Ці люди збагатилися за рахунок російського народу. Деякі з них відповідають за надання підтримки, необхідної для путінської війни проти України”.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!