Перекидання виведених з півночі російських військ на Донбас займе тиждень – британська розвідка

8.04.2022, 11:40
116982

Російські війська вивели з півночі України до Росії і Білоррусі. Щонайменше частину з них перекинуть на схід України для боїв на Донбасі.

Про це йдеться в ранковому звіті британської розвідки.

Багатьом виведеним силам буде потрібно значне поповнення, перш ніж вони будуть готові до подальшого розгортання на схід. За даними розвідників, будь-яка масова передислокація військ з півночі, ймовірно, займе щонайменше тиждень.

Тим не менше, російські війська продовжують обстрілювати міста на сході і півдні України, а також окупанти просунулися далі на південь від тимчасово окупованого стратегічно важливого міста Ізюм.

Нагадаємо, за даними Генштабу ЗСУ, ворог завершує відновлення боєздатності підрозділів Центрального військового округу у районах Брянської та Курської областей.

Окремі підрозділи зі складу 6-ї, 20-ї загальновійськових армій, 1-ї танкової армії, берегових військ балтійського та північного флотів оперативно обладнують території. Основна увага приділяється відновленню ділянок залізниці з міста Куп’янськ до міст Харків, Ізюм та Сватове. Для цього залучено підрозділи залізничних військ 38-ї окремої залізничної бригади Західного військового округу з Ярославля.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com