Доньки путіна опинилися під санкціями Великої Британії

8.04.2022, 16:02
117013

МЗС Великої Британії запровадило санкції проти двох доньок президента Росії Володимира Путіна. Також до списку санкцій потрапила дочка міністра закордонних справ РФ Сергія Лаврова.

Читайте також: Перекидання виведених з півночі російських військ на Донбас займе тиждень – британська розвідка

Про це повідомили у пресслужбі МЗС Великої Британії.

“Наш безпрецедентний пакет санкцій б’є по еліті та їхніх сім’ях, в той час, як російська економіка деградує в таких масштабах, яких Росія не бачила з часів розпаду Радянського Союзу. Але ми повинні зробити більше”, – заявила очільниця МЗС Великої Британії Ліз Трасс.

Раніше стало відомо, що офіційно у російського президента лише дві доньки, проте журналісти впевнені, що дітей набагато більше. Сам Путін заявляв, що “його особисте життя треба шанувати” і він не допустить втручання.

Достеменно невідомо, скільки грошей на особистих рахунках у Марії Воронцової та Катерини Тихонової. Але про те, як доньки кремлівського “фюрера” заробили свої статки, все ж таки деяка інформація є. До речі, їхній батько одного разу публічно говорив, що його доньки живуть у Росії, навчалися тільки в Росії та вільно володіють трьома іноземними мовами.

Старша, Марія Воронцова – лікарка, що спеціалізується на дитячій ендокринології, а молодша, Катерина – колишня танцівниця, а тепер технічний керівник.

У США заявляють: “Ці люди збагатилися за рахунок російського народу. Деякі з них відповідають за надання підтримки, необхідної для путінської війни проти України”.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com