NewsMakers Повна версія

“Думають про кількість голосів”,– Зеленський прокоментував позицію міських голів, щодо відмови вводити карантин “вихідного дня” (відео)

Президент Володимир Зеленський відреагував на рішення деяких мерів міст бойкотувати запроваджений урядом карантин вихідного дня. Ці дії очільників міст глава держави пов’язує з другим туром місцевих виборів.

Читайте також: “Думають не про людей, а про електорат”, – Степанов про ігнорування карантину вихідного дня

Про це він заявив у своєму відеозверненні.

За словами Зеленського, йдучи на такі рішення, мери міст думають про кількість голосів у другому турі, а не про рівень захворюваності на коронавірус.

“У деяких мерів продовжуються місцеві вибори. Вони думають не про кількість захворілих у містах, а про кількість голосів у другому турі. А ми робимо непрості та непопулярні кроки, бо боремося за життя українців”, – зазначив він.

Як пояснив глава держави, дотримання карантинних обмежень допоможе уникнути запровадження повного локдауну в Україні.

“Якщо продовжимо грати у “добрих поліцейських” на місцях, не будемо виконувати рішення уряду та відзначатимемо це концертами, або продовжимо не вірити в коронавірус, тоді, я впевнений, програємо всі ми. Не окремий мер, міністр чи президент, а програє вся країна”, – наголосив Зеленський.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram