“Думають про кількість голосів”,– Зеленський прокоментував позицію міських голів, щодо відмови вводити карантин “вихідного дня” (відео)

14.11.2020, 18:53
89109

Президент Володимир Зеленський відреагував на рішення деяких мерів міст бойкотувати запроваджений урядом карантин вихідного дня. Ці дії очільників міст глава держави пов’язує з другим туром місцевих виборів.

Читайте також: “Думають не про людей, а про електорат”, – Степанов про ігнорування карантину вихідного дня

Про це він заявив у своєму відеозверненні.

За словами Зеленського, йдучи на такі рішення, мери міст думають про кількість голосів у другому турі, а не про рівень захворюваності на коронавірус.

“У деяких мерів продовжуються місцеві вибори. Вони думають не про кількість захворілих у містах, а про кількість голосів у другому турі. А ми робимо непрості та непопулярні кроки, бо боремося за життя українців”, – зазначив він.

Як пояснив глава держави, дотримання карантинних обмежень допоможе уникнути запровадження повного локдауну в Україні.

“Якщо продовжимо грати у “добрих поліцейських” на місцях, не будемо виконувати рішення уряду та відзначатимемо це концертами, або продовжимо не вірити в коронавірус, тоді, я впевнений, програємо всі ми. Не окремий мер, міністр чи президент, а програє вся країна”, – наголосив Зеленський.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com