NewsMakers Повна версія

Ловіть горобців: скандальний нардеп Кива порадив українцям, як платити за комуналку (відео)

Ілля Ківа розповів журналістці, скільки собачої валюти потрібно зібрати, щоб оплатити комуналку. Крім того, народний депутат дав поради, як оплатити комунальні послуги людям, у яких низький дохід.

Читайте також: Повістка скандальній нардепці: Фединій вручать повідомлення у справі про погрози Зеленському

Журналістка Громадського запитала Ківу, на скільки часу пенсіонерці вистачить собак, щоб заплатити за комуналку, якщо у неї є німецька вівчарка змішаної національності, чихуахуа українська і пекінес звичайний, передає РБК-Україна.

Депутат відповів, що цього вистачить, щоб оплатити комуналку приблизно на півроку, якщо собаки не в дуже хорошому стані. Але якщо собаки не елітної породи, тоді цього вистачить десь на три місяці.

Дівчина також запитала у Ківи якісь корисні поради, як можна оплатити комуналку українцям з низьким доходом. На що нардеп відповів, що можна ще відловлювати горобців і голубів і продавати в цирк. Це можна зробити, якщо бігати по дахах.

Ківа також порадив, якщо ви загрузли по вуха в боргах, то можна продати нирку або печінку і на ці гроші безбідно прожити півтора року.

 

Користувачі мережі також прокоментували вислів Ківи.

У мене одна думка, як вони туди потрапляють? Це жесть. Стає страшно жити в своїй країні. Одні йдуть, інші ще гірше приходять якесь прокляття;

Це політична еліта України. Законодавець. Лідер думок. Приклад для наслідування. Це напевно якесь прокляття… іншого пояснення у мене немає;

За такі слова треба звільняти таких. Ми, простий народ, для них просто горобці, президент повинен карати, як це відбувається в Білорусії.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram