Ловіть горобців: скандальний нардеп Кива порадив українцям, як платити за комуналку (відео)

5.02.2020, 18:29
62083

Ілля Ківа розповів журналістці, скільки собачої валюти потрібно зібрати, щоб оплатити комуналку. Крім того, народний депутат дав поради, як оплатити комунальні послуги людям, у яких низький дохід.

Читайте також: Повістка скандальній нардепці: Фединій вручать повідомлення у справі про погрози Зеленському

Журналістка Громадського запитала Ківу, на скільки часу пенсіонерці вистачить собак, щоб заплатити за комуналку, якщо у неї є німецька вівчарка змішаної національності, чихуахуа українська і пекінес звичайний, передає РБК-Україна.

Депутат відповів, що цього вистачить, щоб оплатити комуналку приблизно на півроку, якщо собаки не в дуже хорошому стані. Але якщо собаки не елітної породи, тоді цього вистачить десь на три місяці.

Дівчина також запитала у Ківи якісь корисні поради, як можна оплатити комуналку українцям з низьким доходом. На що нардеп відповів, що можна ще відловлювати горобців і голубів і продавати в цирк. Це можна зробити, якщо бігати по дахах.

Ківа також порадив, якщо ви загрузли по вуха в боргах, то можна продати нирку або печінку і на ці гроші безбідно прожити півтора року.

 

Користувачі мережі також прокоментували вислів Ківи.

У мене одна думка, як вони туди потрапляють? Це жесть. Стає страшно жити в своїй країні. Одні йдуть, інші ще гірше приходять якесь прокляття;

Це політична еліта України. Законодавець. Лідер думок. Приклад для наслідування. Це напевно якесь прокляття… іншого пояснення у мене немає;

За такі слова треба звільняти таких. Ми, простий народ, для них просто горобці, президент повинен карати, як це відбувається в Білорусії.

Можна ловити горобців: Ківа дав поради українцям, як оплатити комуналку

Можна ловити горобців: Ківа дав поради українцям, як оплатити комуналку

Можна ловити горобців: Ківа дав поради українцям, як оплатити комуналку

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com