NewsMakers Повна версія

На Тернопільщині чоловік побив вагітну дружину, яка після цього передчасно народила мертву дитину

На Тернопільщині днями чоловік жорстоко побив вагітну дружину, після чого вона народила мертве немовля. Про це повідомляє прес−центр Нацполіції області.

Читайте також: У Харкові мікроавтобус у вогні протаранив медичну клініку

У реанімації після передчасних пологів опинилася жителька одного із сіл Козівського району. Жінка перебувала на 28−30 тижні вагітності.

В понеділок, 20 квітня, у неї відійшли води. Пологи почалися в машині швидкої допомоги. Саме в транспортному засобі народилося маля, але мертвим. Жінку госпіталізували в реанімаційне відділення.

Про смерть дитини, а також про сліди множинних побоїв на тілі породіллі повідомили правоохоронців лікарі швидкої допомоги. На місце ймовірного злочину виїжджала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, жінка разом зі своїм співмешканцем 18 квітня ходила в гості.

Читайте також: Двох начальників поліції жорстоко побили біля управління: камери зафіксували момент побиття

Там обоє розпивали спиртні напої. Вже повертаючись додому між цивільним подружжям виник конфлікт в результаті якого чоловік кілька разів вдарив вагітну жінку по обличчю, животу та по іншим частинам тіла.

Про побої вона не заявляла. Проте уже на третій день після конфлікту у потерпілої відійшли води і почалися пологи. Чоловік у скоєному зізнався. Причину переривання вагітності та смерті немовляти встановлять після проведення судово-медичної експертизи.

Правоохоронці даний факт внесли в ЄРДР згідно статті 128 ККУ, яке у ході слідства перекваліфікували в статтю 121 частина 1 ККУ − Умисне тяжке тілесне ушкодження. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу цивільному чоловікові породіллі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram