На Тернопільщині чоловік побив вагітну дружину, яка після цього передчасно народила мертву дитину

22.04.2020, 19:49
70326

На Тернопільщині днями чоловік жорстоко побив вагітну дружину, після чого вона народила мертве немовля. Про це повідомляє прес−центр Нацполіції області.

Читайте також: У Харкові мікроавтобус у вогні протаранив медичну клініку

У реанімації після передчасних пологів опинилася жителька одного із сіл Козівського району. Жінка перебувала на 28−30 тижні вагітності.

В понеділок, 20 квітня, у неї відійшли води. Пологи почалися в машині швидкої допомоги. Саме в транспортному засобі народилося маля, але мертвим. Жінку госпіталізували в реанімаційне відділення.

Про смерть дитини, а також про сліди множинних побоїв на тілі породіллі повідомили правоохоронців лікарі швидкої допомоги. На місце ймовірного злочину виїжджала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, жінка разом зі своїм співмешканцем 18 квітня ходила в гості.

Читайте також: Двох начальників поліції жорстоко побили біля управління: камери зафіксували момент побиття

Там обоє розпивали спиртні напої. Вже повертаючись додому між цивільним подружжям виник конфлікт в результаті якого чоловік кілька разів вдарив вагітну жінку по обличчю, животу та по іншим частинам тіла.

Про побої вона не заявляла. Проте уже на третій день після конфлікту у потерпілої відійшли води і почалися пологи. Чоловік у скоєному зізнався. Причину переривання вагітності та смерті немовляти встановлять після проведення судово-медичної експертизи.

Правоохоронці даний факт внесли в ЄРДР згідно статті 128 ККУ, яке у ході слідства перекваліфікували в статтю 121 частина 1 ККУ − Умисне тяжке тілесне ушкодження. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу цивільному чоловікові породіллі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com