Двох начальників поліції жорстоко побили біля управління: камери зафіксували момент побиття

8.04.2020, 11:09
68957

У Харкові в районі вул. Піскуновської невідомі побили двох працівників одного з оперативних підрозділів обласної поліції. Слідство відпрацьовує кілька версій нападу. З місця події вилучили речові докази. Призначено кілька судово-медичних експертиз, повідомили у відділі комунікації обласної поліції. Нападників розшукують, їм загрожує до 8 років за ґратами.

Читайте також: На Волині сталася моторошна ДТП за участю поліцейських: відомі імена загиблих (фото)

Потерпілі – начальник Управління карного розшуку в Харківській області Євген Драка і начальник відділу розшуку з особливо тяжких злочинів Сергій Новіков. Напад стався ще ввечері 6 квітня, пише Gazeta.ua.

За словами колишнього правоохоронця Дениса Ярославського, який першим опублікував інформацію про це, напад стався біля обласного управління поліції. Зараз потерпілі знаходяться у відділенні інтенсивної терапії.

“Не хочу вдаватися в подробиці, хочу щоб ви зрозуміли суть! У Харкові (колись міліцейському місті), це вже не перший напад на співробітників. ОПГ, які зараз вільно себе почувають по всій країні, дозволяють речі, які завжди вважалися ТАБУ для злочинних груп. Виною всьому реформа! Яка знищила міліцію і не створила нічого натомість”, – написав він.

Момент конфлікту зафіксували вуличні камери відеоспостереження.

У соцмережах також з’явилася інформація, що в бійці замішані учасники організації “Ми – харків’яни”. Керівник організації Руслан Єременка повідомив, що вона не відповідає дійсності.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com