NewsMakers Повна версія

Нардепу від “Слуги народу” Леросу підпалили автомобіль (фото, відео)

У п’ятницю ввечерві, 28 серпня, народному депутату від “Слуги народу” Гео Леросу підпалили автомобіль “Мерседес”. Правоохоронці розпочали розслідування інциденту. Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Читайте також: Сьогодні в Україні вшановують пам’ять загиблих захисників України

“Мені підпалили машину… Свідки кажуть, що хлопок було чути в квартирі 14 поверху. Сумнівів вже немає, це був підпал. Хто б це не зробив, я вас знайду, ви рано радієте”, – написав нардеп у Facebook.

Зазначається, що вогнем було повністю знищено транспортний засіб.

Згодом на місце події прибули поліцейські та рятувальники, які погасили пожежу. Після чого правоохоронці оглянули місце події та розпочали вивчення записів з камер відеонагляду. Крім цього, триває спілкування зі свідками та очевидцями для встановлення причини загорання авто.

“Приїхала лабораторія поліції, виявляється запис камери з сусіднього будинку, спрямованої на парковку, два тижні тому перестала працювати в режимі запису”, – написав Гео Лерос.

За даними правоохоронців, інформація про загоряння авто була зареєстрована у журналі Єдиного обліку заяв та повідомлень. Після проведення першочергових слідчих дій буде надана правова кваліфікація події.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram