Нардепу від “Слуги народу” Леросу підпалили автомобіль (фото, відео)

29.08.2020, 11:25
82709

У п’ятницю ввечерві, 28 серпня, народному депутату від “Слуги народу” Гео Леросу підпалили автомобіль “Мерседес”. Правоохоронці розпочали розслідування інциденту. Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Читайте також: Сьогодні в Україні вшановують пам’ять загиблих захисників України

“Мені підпалили машину… Свідки кажуть, що хлопок було чути в квартирі 14 поверху. Сумнівів вже немає, це був підпал. Хто б це не зробив, я вас знайду, ви рано радієте”, – написав нардеп у Facebook.

Зазначається, що вогнем було повністю знищено транспортний засіб.

Згодом на місце події прибули поліцейські та рятувальники, які погасили пожежу. Після чого правоохоронці оглянули місце події та розпочали вивчення записів з камер відеонагляду. Крім цього, триває спілкування зі свідками та очевидцями для встановлення причини загорання авто.

“Приїхала лабораторія поліції, виявляється запис камери з сусіднього будинку, спрямованої на парковку, два тижні тому перестала працювати в режимі запису”, – написав Гео Лерос.

За даними правоохоронців, інформація про загоряння авто була зареєстрована у журналі Єдиного обліку заяв та повідомлень. Після проведення першочергових слідчих дій буде надана правова кваліфікація події.

Gepostet von Geo Leros am Freitag, 28. August 2020

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com