NewsMakers Повна версія

“Ти – людина-лайно”: Ілона Гвоздьова відреагувала на скандал із розлученням Остапчука

Присрасті навколо розлучення Володимира Остапчука та Олени Войченко не затихають. Після того, як дружина шоумена розповіла про зради коханого, ведучий вирішив сам дати інтерв’ю, яке вийде у скорому часі. А поки вітчизняні зірки висловлюють власні думки про ситуацію, зокрема, не стримала емоцій і партнерка Остапчука по “Танцях із зірками 2019” Ілона Гвоздьова.

Читйте також: Володимир Остапчук показав фото із суду, де розлучається з дружиною

У своєму інстаграмі Ілона Гвоздьова залишила публікацію, де розкритикувала свого експартнера по проєкту “Танці з зірками 2019”.

“Дострибався ти, Вова!” – написала хореограф на своїй сторінці. Деякі фанати підтримали жінку у таких словах, а деякі повважали за потрібне не лізти Ілоні у життя іншої сім’ї.

Втім, не лише ці слова про Володимира Остапчука Ілона залишила на просторах інстаграму. Після реакції ведучого на інтерв’ю його дружини, з якою розлучається після 12 років шлюбу, про його численні зради, Гвоздьова залишила коментар, де гостро відреагувала на ситуацію, яка відбувається.

“І тут ти вирішив розпіарити себе!!! Ну ти й шоумен, звісно!!! Та ти, Вова, людина-лайно року, а не шоумен року! Є, є такий кубок, забирай його собі”, – вразила Ілона Гвоздьова.

Відомо, що пояснення самого Остапчука про заяву дружини вийде найближчим часом у програмі “Світське життя” на каналі “1+1”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram