“Ти – людина-лайно”: Ілона Гвоздьова відреагувала на скандал із розлученням Остапчука

31.01.2020, 13:53
61512

Присрасті навколо розлучення Володимира Остапчука та Олени Войченко не затихають. Після того, як дружина шоумена розповіла про зради коханого, ведучий вирішив сам дати інтерв’ю, яке вийде у скорому часі. А поки вітчизняні зірки висловлюють власні думки про ситуацію, зокрема, не стримала емоцій і партнерка Остапчука по “Танцях із зірками 2019” Ілона Гвоздьова.

Читйте також: Володимир Остапчук показав фото із суду, де розлучається з дружиною

У своєму інстаграмі Ілона Гвоздьова залишила публікацію, де розкритикувала свого експартнера по проєкту “Танці з зірками 2019”.

“Дострибався ти, Вова!” – написала хореограф на своїй сторінці. Деякі фанати підтримали жінку у таких словах, а деякі повважали за потрібне не лізти Ілоні у життя іншої сім’ї.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допрыгался ты Вова! #илонагвоздева #танціззірками #вовахочеткубок

Допис, поширений Илона Гвоздева | Dancer (@ilonagvozdeva)

Втім, не лише ці слова про Володимира Остапчука Ілона залишила на просторах інстаграму. Після реакції ведучого на інтерв’ю його дружини, з якою розлучається після 12 років шлюбу, про його численні зради, Гвоздьова залишила коментар, де гостро відреагувала на ситуацію, яка відбувається.

“І тут ти вирішив розпіарити себе!!! Ну ти й шоумен, звісно!!! Та ти, Вова, людина-лайно року, а не шоумен року! Є, є такий кубок, забирай його собі”, – вразила Ілона Гвоздьова.

Відомо, що пояснення самого Остапчука про заяву дружини вийде найближчим часом у програмі “Світське життя” на каналі “1+1”.

Володимир Остапчук Ілона Гвоздьова

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com