Володимир Остапчук показав фото із суду, де розлучається з дружиною

23.01.2020, 15:51
60769

Ведучий Володимир Остапчук, який у жовтні оголосив про розрив з дружиною Оленою, розпочав шлюборозлучний процес.

Читайте також: Ксенія Мішина відреагувала на чутки про роман з Володимиром Остапчуком

Так, шоумен на своїй сторінці в Instagram поділився світлиною з Подільського районного суду, де колишніх закоханих і розлучають. Разом з тим Остапчук відповів на запитання багатьох своїх прихильників, які питалися у нього поради. Зокрема фанів цікавило, чи варто розлучатися. Можливо варто потерпіти заради дітей. На це Володимир відповів:

“Мене буквально засипали запитаннями і порадами в схожій зі мною ситуації. Розлучатися чи ні, а як же діти, може потерпіти і т.д. Чужа сім’я – темний ліс. Тому порад ніяких я вам дати не можу. Це ваше життя, ваш шлях і ваші рішення. Єдине, що потрібно пам’ятати завжди – життя дане лише раз, в цьому то його принадність. Більше такого не буде ніколи. Тому живіть тут і зараз. Окреме “дякую” за слушні поради про облаштування мого особистого/сімейного та сексуального життя – давайте я якось сам. П.С. Розлучення – це не “кинути дітей”, “забути” або “бути егоїстом”. Хороший тато може жити окремо, а поганий все життя поруч”, – зауважив Остапчук.

Нагадаємо, що Володимир Остапчук розвівся з дружиною Оленою Войченко після 15-річних стосунків. Пара виховує двох дітей, 6-річну дочку Емілію та майже дворічного сина Евана-Олександра. Через що саме подружжя розлучилося достовірно невідомо, однак не так давно відповідаючи на пост ексчоловіка Олена натякнула на причину розриву.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com