Правила користування сайтом

  1. Якщо ви вирішили використовувати сайт https://newsmakers.com.ua/ та його додатки, включаючи RSS, API, програмне забезпечення та інші файли, ви даєте згоду на дотримання всіх умов, викладених у цих Правилах користування сайтом (надалі – Правила).
  2. Ми можемо змінювати, додавати або видаляти частини цих Умов надання послуг у будь-який час. Такі зміни набувають чинності одразу після оприлюднення.
  3. Ми можемо змінити, призупинити або припинити в будь-який час доступ до сайту, включаючи доступність будь-якої інформації, бази даних або контенту. Ми також можемо накладати обмеження на певні функції або обмежувати ваш доступ до частини чи всього сайта без повідомлення або відповідальності.
  4. Матеріали, опубліковані на сайті, призначені для вашого особистого некомерційного використання. Усі матеріали, опубліковані на сайті, захищені авторським правом і є під контролем https://newsmakers.com.ua/ чи сторони, яка є постачальником контенту.
  5. Зміст сайту захищений авторським правом відповідно до законодавства України та міжнародного авторського права. Ви не маєте права змінювати, публікувати, передавати, брати участь у передаванні або продажу, відтворювати (за винятком випадків, передбачених в пунктах 2.3, 2.4) або яким-небудь чином використовувати зміст сайту (включаючи програмне забезпечення).
  6. Ви можете завантажити або скопіювати вміст сайту, інші компоненти та елементи тільки для особистого використання за умови дотримання всіх авторських прав.
  7. Інші ЗМІ можуть використовувати інформацію, розміщену на сайті https://newsmakers.com.ua/, за умови відкритого гіперпосилання та згадки першоджерела в першому абзаці. Під використанням інформації йдеться про будь-яке відтворення, поширення, переклад, використання його частин в інших публікаціях інші способи, передбачені Законом України «Про авторське право та суміжні права».
  8. Не можна завантажувати, розповсюджувати та публікувати контент будь-якого наклепницького, образливого, непристойного, порнографічного, повторюваного (спам) чи іншого незаконного змісту.
  9. Не можна без погодження з сайтом поширювати або висвітлювати будь-який зміст, рекламу, тощо.
  10. Ми залишаємо за собою право змінювати або видаляти деякі матеріали, які, на нашу думку, не відповідають контенту сайта. Матеріали також можуть бути включені в наші RSS-канали, API, і доступні для перевидання через інші формати.
  11. Ви надаєте нам безстрокову роялті-фрі ліцензію на свої матеріали, включаючи необмежене право https://newsmakers.com.ua/ використовувати, копіювати, передавати, публікувати, поширювати, створювати похідні роботи, змінювати і адаптувати індекс, кеш, теги, кодувати, (включаючи без обмеження права на адаптацію до потокового завантаження, передачі, мобільного, цифрового сканування або інших технології) в будь-якій формі або засобах масової інформації, відомих зараз або в подальшому розроблені, в тому числі будь-які публікації, які ви розмістили на сайті.
  12. Ви повністю відповідаєте за зміст ваших публікацій. Ми залишаємо за собою право редагувати, видаляти та переміщати публікації на власний розсуд.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com