Про нас

NewsMakers – інформаційний ресурс, який поєднує в собі актуальні новини, найцікавіше з соцмереж, аналітику та позиції людей, які щодня самі творять новини.

Актуальні трансляції, тези експертів, об’єктивна оцінка подій та явищ, що відбуваються навколо нас – все це, та багато іншого – на сайті NewsMakers.

У NewsMakers наша місія і цінності керують роботою, яку ми виконуємо щодня. Діючи відповідно до їхнього духу, ми служимо нашим читачам і суспільству, забезпечуємо постійну силу нашої журналістики і бізнесу, і сприяємо здоровій і яскравій культурі NewsMakers.

НАШЕ ЗАВДАННЯ

Ми шукаємо правди і допомагаємо людям зрозуміти світ. Ця місія базується на нашому переконанні, що велика журналістика має силу зробити життя кожного читача більш насиченим і більш повноцінним, а все суспільство – сильнішим і справедливішим.

НАШІ ЦІННОСТІ

Незалежність
Зобов’язуємось давати новину неупереджено, без страху або користі, незалежно від участі партії, секти або інтересів. Ми йдемо за правдою, де б вона не була.

Цілісність
Довіра наших читачів є дуже важливою. Ми щоденно відновлюємо цю довіру через дії та судження всіх наших співробітників – у нашій журналістиці, на нашому робочому місці та в публіці.

Цікавість
Відкрита думка є основою нашої місії. У всій нашій роботі ми віримо в постійне запитання, пошуку різних точок зору та пошуку кращих способів здійснення речей.

Повага
Ми допомагаємо глобальній аудиторії зрозуміти великий і різноманітний світ. Для того, щоб зробити це цілком і справедливо, ми ставимося до наших підданих, наших читачів і один одного з співчуттям і повагою.

Співпраця
Для виконання нашої місії потрібна творчість та досвід людей у ​​кожній частині компанії. Ми працюємо, коли працюємо разом і підтримуємо один одного.

Досконалість
Ми прагнемо встановити стандарт у всьому, що ми робимо. Прагнення до досконалості приймає різні форми, але в кожному контексті ми прагнемо забезпечити найкраще.

.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com