Аліна Гросу заговорила про свого обранця: хто цей таємничий чоловік

28.06.2024, 18:00
160909

Відома українська співачка Аліна Гросу, яка нині живе зі своїм новим обранцем у США, несподівано знову заговорила про нього. Виконавиця вперше прокоментувала чутки про те, що вона вийшла заміж за російського актора.

Читайте також: Племінник Ольги Сумської актор В’ячеслав Хостікоєв відверто розповів про конфлікти із зірковими родичами

У своєму Instagram артистка залишила “віконце” для запитань підписників. Один з шанувальників поцікавився в Аліни, чи справді вона у шлюбі з відомим російським актором Романом Полянським. Як відомо, співачці вже декілька років приписують роман з росіянином. Він навіть знімався у кліпах Гросу.

Гросу і Полянський / Скріншот Instagram

Відповідь артистки не змусила себе довго чекати. Вона зазначила, що не намагається інтригувати прихильників. За її словами, коханого покаже публіці після того, як у них з’являться діти. За традицією Аліна опублікувала знімок з обранцем, але закрила його обличчя смайликом у формі серця.

“Чесно? Немає інтриги. Я просто не планувала розповідати, доки дітки не з’являться. Не думала робити із цього шоу, продавати якійсь блогерці інфу чи журналістам”, – написала Гросу.

Скріншот Instagram

До слова, вперше про своє заміжжя Гросу розповіла на початку 2024 року. Вона ділилася, що церемонія розпису відбулася за кордоном, на березі океану, а серед запрошених були лише найближчі родичі та друзі. Також Аліна вказувала, що її коханий дуже відомий в Україні.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com