Два великих українських банки завершили процедуру злиття

16.10.2019, 11:50
47274

Альфа−Банк тепер є повним правонаступником всіх прав і зобов’язань Укрсоцбанку по відношенню до його клієнтів , партнерів і контрагентів Прес−служба Альфа−Банку повідомила про завершення об’єднання балансів і технічних робіт, які пов’язані з приєднанням Укрсоцбанку до Альфа-Банку.

Читайте також: ДБР оголосило в розшук колишнього власника банку “Фінанси та кредит” Костянтина Жеваго

Крім того, на загальних зборах акціонерів було прийнято рішення збільшити статутний капітал банку і випустити акції банку для конвертації акцій Укрсоцбанку. Згідно з повідомлення, банки два з половиною роки працювали над злиттям. 

“Два з половиною роки наша об’єднана команда наполегливо працювала над злиттям двох великих банків. Завдяки зваженим рішенням та підтримці акціонерів, професіоналізму команди та прихильності та довірі з боку клієнтів та партнерів це об’єднання стало найуспішнішим прикладом вдалої синергії двох різних фінустанов, і ми починаємо нову історію лідерства на національному банківському ринку. Відтепер ми є єдиним цілим з сильною експертизою, кращими практиками та амбіційними цілями”, – заявила Вікторія Михайльо, голова правління Альфа−Банку Україна.

Реорганізація фінустанов шляхом приєднання Укрсоцбанку до Альфа−Банку в Україні проводиться за спрощеною процедурою, передбаченою Законом “Про спрощення процедур реорганізації та капіталізації банків” згідно з дозволом Національного банку України від 12 вересня 2019 року.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com