Влада Угорщини вводить комендантську годину через пандемію

4.11.2020, 10:28
88199

Сусідня Угорщина посилює карантинні заходи та вводить в усій країні комендантську годину з опівночі до 5.00, а також закриває бари та інші розважальні заклади.

Читайте також: Італія повертає обмеження для протидії коронавірусній пандемії

Як інформує Кореспондент, про це, у вівторок, 3 листопада, передає агентство Bloomberg з посиланням напремьер-міністра країни Віктора Орбана.

Уточнюється, що “особливий режим” в країні почне діяти з опівночі середи.

Також Орбан зазначив, що проситиме парламент продовжити дію обмежень на 90 днів.

У той же час, навчальні заклади, магазини і ресторани продовжать працювати в звичайному режимі. Культурні і спортивні заходи будуть проводитися з обмеженням кількості присутніх до третини від максимального.

У вівторок в Угорщині був зафіксований максимальний добовий приріст кількості тих, хто заразилися коронавірусом – 3 989. Загальна кількість інфікованих досягла 86 769. З початку пандемії від ускладнень, викликаних коронавірусом, в країні померли 1 973 людини. На цей момент лікування в лікарнях Угорщини проходять 4 767 пацієнтів.

Відомо, що уряд Угорщини для боротьби з коронавірусом ввів з 1 вересня обмеження на в’їзд в країну для всіх, крім власних громадян, які по приїзді повинні пройти медогляд і 14-денний карантин або здати два негативних тести на коронавірус. Крім того, влада для зниження негативного впливу на економіку оголосила мораторій на виплату кредитів до кінця року і звільнила підприємства сфери обслуговування від сплати податку на заробітну плату.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com