Андрія Даника призначено новим керівником ДСНС

28.06.2024, 15:28
160913

Уряд призначив Андрія Даника Головою Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

Читайте також: Новопризначений командувач Обʼєднаних сил ЗСУ Андрій Гнатов очолить ОСУВ “Хортиця”

Відповідне рішення ухвалив Кабмін на сьогоднішньому засіданні, повідомляється у Telegram-каналі уряду. Також призначено першого заступника голови ДСНС.

“На своєму засіданні 28 червня Кабінет Міністрів України ухвалив розпорядження: про призначення Даника Андрія Миколайовича головою Державної служби з надзвичайних ситуацій; Миронюка Віталія Григоровича першим заступником голови Державної служби з надзвичайних ситуацій”, – зазначено у повідомленні.

Іншим своїм рішенням уряд звільнив Даника з посади заступника голови ДСНС.

Згідно з інформацією на офіційному сайті ДСНС, Даник був призначений на посаду заступника голови ДСНС у вересні минулого року. Перед тим, починаючи з 1998 року, перебував на різних посадах у підрозділах ДСНС України, починаючи з начальника караулу у одній з пожежних частин.

У 2002 році закінчив Черкаський інститут пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля МВС України, спеціальність – пожежна безпека, кваліфікація – інженер пожежної безпеки.

З 27 лютого 2024 року по 28 червня 2024 року – тимчасово виконуючий обов’язки Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Віталій Миронюк до цього часу очолював Головне управління ДСНС у Кіровоградській області. Має спеціальні звання: полковник внутрішньої служби – присвоєно наказом МНС (по особовому складу) у 2007 р; полковник служби цивільного захисту (у порядку переатестування) з 2008 р. Має дві вищі освіти: закінчив Харківський інститут пожежної безпеки МВС та Кіровоградський національний технічний університет.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com