Чим займатимуться підрозділи КНДР в Україні

2.07.2024, 17:03
161081

Є інформація Південної Кореї, що Північна Корея буде відправляти “ремонтно-відновлювальні” підрозділи, які будуть відновлювати позиції ворога чи зруйновані населені пункти в Луганській області.

Читайте також: Помер казахський журналіст-опозиціонер Садиков, на якого скоїли замах у Києві

Народний депутат, секретар комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки Роман Костенко розповів про те, чим можуть займатися північнокорейські підрозділи, якщо такі будуть направлені до України для допомоги російським окупантам. Про це йшлося в інтерв’ю Костенко на Radio NV.

“Тут треба аналізувати, чим вони дійсно займатимуться, чи буде пряма участь у війні. Можливо, це відповідь або погрози на заяви Макрона, європейських держав направити сюди інструкторів для підготовки наших військ. Це може бути така політична гра: якщо ви, то й ми”, – прокоментував нардеп.

З приводу того, як це вплине, треба дивитись конкретно, які підрозділи будуть направлені і що вони будуть  робити, зауважив Костенко.

“Але інформація була, що вони саме як будівничий підрозділ направлять. У них же там все військове. Там керівник будівельної фірми може бути полковник. І от вони можуть приїхати і відбудовувати якісь населені пункти. А якщо це буде безпосередньо заміна інженерним військовим підрозділам, то, звичайно, їх можуть задіяти на інших напрямках. Треба дивитись на ресурси. Звичайно, що будь-яка допомога РФ – це допомога і це нам в мінус”, – сказав Костенко.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com