Курс валют на сьогодні: аналітик прогнозує незначні зрушення

30.06.2024, 12:02
160980

Курс долара в Україні в неділю, 30 червня, у більшості обмінників фінкомпаній і відділень банків перебуватиме в межах коридору: приймання від 40,40 до 40,60 грн/дол. і продаж від 40,65 до 40,90 грн/дол., прогнозує аналітик Олексій Козирєв.

Читайте також: ЄС відправив Україні транш допомоги майже на 2 мільярди євро, – Мінфін

А курс євровалюти власники обмінників виставлять у межах: приймання від 43,60 до 43,80 грн/євро і продаж від 43,90 до 44,25 грн/євро, упевнений експерт.

“Враховуючи, що попит на готівкову валюту з боку громадян зберігається на досить високому рівні, розраховувати на серйозні зниження обмінниками котирувань продажу валюти не варто, – зазначив Козирєв.  Але завершення звітного періоду може індивідуально стимулювати окремі мережі обмінників на певні зрушення за курсом з метою виходу на необхідний їм фінансовий результат від торгівлі валюти станом на 1 липня”.

На думку аналітика, окремі мережі обмінників, а особливо оптові точки обміну валюти, можуть піти на невеликі зрушення за курсом приймання або продажу валюти (не більше ніж 2-5 копійок на долар або євро) залежно від своїх індивідуальних завдань, обсягів операцій та платоспроможності ринку у своєму регіоні.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com