Перша леді привітала українців з Днем Конституції!

28.06.2024, 14:10
160900

Щороку 28 червня вся Україна відзначає одне з найважливіших свят – День Конституції. З цієї нагоди Перша леді України Олена Зеленська звернулася до українців.

Читайте також: Україна підписала нову безпекову угоду з ЄС

Дружина президента Володимира Зеленського у своєму Instagram опублікувала щемливий допис, в якому привітала громадян з важливим днем. Рівно 28 років тому було ухвалено та затверджено головний закон для українців – конституцію.

Перша леді наголосила, що у складні для країни часи, кожен щодня, щохвилини власноруч пише історію держави. На додаток, Олена поділилася святковою листівкою у День Конституції України.

“Вільні й рівні у суверенній, незалежній, демократичній державі, де найвища цінність – люди. Ми маємо невід’ємне право на життя, його захист і повагу до його гідності. На свободу – особисту, думки, слова. Це було написано в українській Конституції ще 28 років тому. Але кожен із нас пише це й зараз – щохвилини, власноруч, боронячи наші життя, свободу, рівність і гідність від тих, хто хоче їх відібрати. З Днем Конституції, Україно, – не просто Основного закону, а наших основних цінностей”, – привітала народ Зеленська.

Скріншот Instagram

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com