Сезон абрикосів розпочався: пропонуємо рецепт дуже ніжного та повітряного пирога, сподабається всім!
Сезон абрикос уже в розпалі, тому не пропустіть можливість спекти чудовий ароматний літній пиріг . Вам точно сподобається готувати пиріг за цим рецептом, адже це так просто.
Читайте також: Смачна вечеря для всієї сім’ї за 10 хвилин: рецепт заливного пирога на кефірі
Повітряний пиріг з абрикосами – рецепт
Інгредієнти:
2 яйця
0,5 склянки цукру1 склянка борошна (250 мл)
100 г вершкового масла (кімнатної температури)
дрібка солі
10 г ванілі
500 г абрикосів
1 ч. л. розпушувача для тіста
Спочатку збиваємо яйця з цукром протягом трьох хвилин до білої піни.
Тепер додаємо до яєць сіль, м’яке вершкове масло, ваніль, перемішайте.
Розпушувач змішуємо з просіяним борошном і додаємо в загальну масу. Усе добре перемішуємо.
Форму для випікання застеляємо пергаментом і змащуємо вершковим маслом.
На пергамент виливаємо тісто, акуратно розрівнюємо його ложкою, зверху кладемо половинки абрикосів.
Випікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці 35-40 хвилин.
Пиріг можна посипати цукровою пудрою під час подачі. Приємного апетиту!
Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook
Помилка в тексті? CTRL+ ENTER
Коментарі (0)