Світові лідери привітали президента Зеленського з Днем Незалежності

24.08.2019, 09:12
38652

Президенту Володимиру Зеленському надійшли перші привітання з нагоди Дня незалежності України. Так, Глава держави вже прийняв поздоровлення від президента США Дональд Трамп, президента Франції Емманюель Макрон і королеви Великої Британії Єлизавета Друга.

Читайте також: Зеленський взяв участь у піднятті Державного прапора на Софійській площі в Києві (відео)

Про це повідомляє пресслужба українського лідера.

Президент США Дональд Трамп зазначив, що підтримка з боку США суверенітету і територіальної цілісності України в межах міжнародно визнаних кордонів є незмінною. “Протягом наступного року Сполучені Штати Америки будуть працювати у партнерстві з владою та народом України заради просування реформ, які дуже важливі для успіху України, включаючи реформи у сфері верховенства права і боротьби з корупцією, зміцнення демократичних інститутів і сприяння економічному зростанню…”, – зазначив Трамп у привітанні.

Королева Єлизавета Друга побажала щастя і процвітання народу України в майбутні роки. “З великою радістю посилаю Вашій Високоповажності свої вітання з нагоди вашого національного свята – разом з найкращими побажаннями щастя і процвітання народу України в майбутні роки”, – написала королева.

Також надійшло привітання від президента Франції Емманюеля Макрона, де він зазначив, що Франція залишається разом з Україною для відновлення миру на сході країни.

“Я вітаю вашу ініціативність і рішучість, спрямовані на якнайшвидше досягнення конкретного прогресу в інтересах населення, яке страждає внаслідок конфлікту. Зі свого боку хотів би запевнити вас у моєму прагненні досягти суттєвих результатів на переговорах у межах “нормандського формату” і в переговорах з Росією”, – сказав Макрон.

Наголошується, що привітання надійшли і від низки лідерів інших країн світу.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com