У МОЗ назвали умову, при якій в Україні не будуть вводити жорсткий карантин

22.11.2020, 18:51
89765

22 листопада, в неділю, на офіційному каналі Міністерства охорони здоров’я в Telegram з’явилася інформація про те, як в Україні можна уникнути локдауна. Повідомляється, якщо як мінімум 95% людей будуть ходити в масках, локдауна можна буде уникнути.

Читайте також: У ВООЗ попередили про третю хвилю коронавірусу

У своїй заяві чиновники грунтувалися на інформації, озвученій директором Європейського регіонального бюро Всесвітньої організації охорони здоров’я Хансом Клюге на нещодавній пресконференції. Він зазначив, що жорсткий карантин – крайня міра, в ній не буде потреби, якщо 95% людей будуть носити маски.

Клюге заявив, що закриття шкіл не є ефективним заходом у боротьбі з коронавірусом, оскільки діти та підлітки не сприяють поширенню COVID-19. На думку глави європейського підрозділу ВООЗ, початкові школи в Європі повинні продовжувати роботу у звичайному режимі.

МОЗ, грунтуючись на даних глави ВООЗ зробило головною умовою для населення для введення карантину носіння масок.

“Якщо 95% людей будуть дотримуватися масочного режиму, можна буде уникнути локдауна. Дотримання масочного режиму – одне з головних правил протиепідемічної безпеки. Носіть маски та захистить від хвороби себе і своїх близьких”, – йдеться у публікації.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com