У Росії опублікували карту країн, які Путін міг би озброїти, щоб вдарити “по ворогах”

10.06.2024, 11:31
160070

На російському телебаченні показали карту країн, які президент РФ Володимир Путін міг би озброїти для того, щоб вони атакували “чутливі об’єкти” на території країн Заходу. Такі погрози він висловив у контексті того, що країни НАТО передали Україні ракети великої дальності, а союзники дали дозвіл атакувати цілі на території Росії.

Читайте також: РФ змушує африканських студентів воювати проти України, – Bloomberg

Про це в неділю, 9 червня, повідомило видання Newsweek.

Російська пропагандистка Ольга Скабеєва в ефірі своєї телепрограми заявила, що Москва могла б “почати постачати такі ж високоточні ракети великої дальності, тільки кращої якості, тому що вони російські, тим країнам, які бажають вдарити по наших ворогах”.

Виділивши кілька країн на карті, Скабєєва припустила, що Москва може надіслати ракети єменським повстанцям-хуситам та кільком іншим країнам.

“На карті не тільки Каракас і Куба, куди ми могли б відправити ракети, але й повстанці-хуси в Ємені та Північна Корея”, – сказала вона.

Скабеєва також вкотре вдалася до ядерного шантажу стосовно країн Заходу.

“Інший варіант — класичний і традиційний, а саме ядерний удар. У нас немає іншого виходу, якщо безпека нашої країни під загрозою. Ми будемо змушені запустити ядерну ракету”, – пригрозила вона.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com