“Не бійтеся Інтернету і вірте в Україну”: Зеленський вчергове звернувся до українців (відео)

25.01.2022, 21:01
109975

Президент Володимир Зеленський сьогодні, 25 січня, в черговий раз звернувся до українців у відеозверненні.

Читайте також: Президентський рейтинг: Зеленський і Порошенко йдуть нога в ногу

Глава держави закликав співвітчизників не вірити феками, а “вірити Україні”, пише ТСН.

“Щодня ви читаєте, чуєте, бачите десятки новин. Далеко не всі, на жаль, мають дійсно щиру мету. Деякі – є просто чутками. Деякі – відвертими фейками. А деякі, без розуміння глобального контексту, можуть підштовхувати до невірних висновків, змушувати відчувати тривогу”, — зазначив Зеленский.

ООС

Президент запевнив, що минулу добу ситуація на сході України – “досить спокійна”. За його словами, дійсно на фронті є обстріли, порушення режиму припинення вогню, а російські війська продовжують перебувати біля наших кордонів.

“Але найголовніше – у нас нуль поранених. І нуль вбитих”, — сказав президент.

Хоча у звіті штабу ООС за 25 січня зазначається, що окупанти поранили двох українських військових.

Нормандський формат

Завтра, 26 січня, має відбудетися зустріч радників Нормандського формату. За словами президента, влада працює, аби якомога швидше відбулась зустріч очільників держав “нормандської четвірки”. Зеленський переконаний, що саме ця зустріч прискорить встановлення миру в Україні.

“Рожевих окулярів немає. Дитячих ілюзій немає. Але є надія, спокій, витримка і робота 24 на 7. А отже буде результат”, — сказав він.

Читайте також: Зеленський припускає, що РФ може окупувати Харків

“Евакуація” дипломатів

Володимир Зеленський вважає, що виїзд деяких дипломатів і співробітників посольств з України не означає неминучу ескалацію. Глава держави називає це “тонкощами складної дипломатичної гри”.

Опалювальний сезон

Президент в черговий раз запевнив, що цей опалювальний сезон “пройде нормально”. Він наголосив, що країні вистачає і газу, і вугілля. А владі “вистачить сил, аби тримати все під контролем і перемагати усі спроби дестабілізації”. Хоча Зеленський визнав, що “спроб аби спричинити кризу, вистачає”.

COVID-19

За словами Зеленського, в Україні “величезна кількість” вакцин проти коронавірусу. Кількість вільних ліжок у COVID-лікарнях – більше 70% відсотків.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com