23-річна снайперка з ЗСУ підкорила мережу: який вигляд має українська Лара Крофт (ФОТО)

26.07.2022, 16:55
124561

Українську снайпершу з ВСУ Олександру Самсонову ще на початку війни охрестили Ларою Крофт

Дівчина дуже схожа рисами обличчя на знамениту Анджеліну Джолі. Саме така яскрава зовнішність і зробила її знаменитою на просторах інтернету.

Так, Олександра дала інтерв’ю ELLE, в якому розповіла про те, як зважилася піти на війну, що назавжди змінить у своєму житті і як до неї ставляться чоловіки-військові.

За словами снайперки, до 24 лютого вона готувалася заздалегідь. Дівчина розповіла, що чекала цього дня, тому що, “чим раніше почнемо, тим швидше закінчимо”.

“Мені не доводилося приймати рішення йти на війну, у мене не було вибору. Я довго вчилася і, як би цинічно не звучало, чекала цього. Чим швидше почнемо, тим швидше закінчимо“, – зізналася військова.

Читайте також: Аби вийти на кордони Луганської області, росіяни із жорстокістю спалюють населені пункти

Вона розповіла, що на війні не тільки стріляє по окупантам, а й займається канцелярією, надає медичну допомогу.

Олександра зізнається, що відчувала у своєму житті дискредитацію за статевою ознакою серед військових, але ставиться до цього з розумінням.

Снайперку порівняли з Ларою Крофт / колаж з фото

“Мені пощастило з останнім підрозділом, з першого дня там до мене відмінно ставилися. Але до 24 числа я працювала з різними батальйонами, в яких я стикалася з гендерною дискримінацією. Я ставлюся до цього нормально, тому що розумію причини таких проявів. В Україні дійсно є винятки у вигляді жінок-військових, які нарівні з чоловіками виконують свою роботу”, – додала Самсонова.

Крім того, дівчина розповіла, що назавжди зміниться в її житті після війни.

“Хочу я цього чи ні, але після війни зміниться багато чого. Реакції, світогляд в цілому і сприйняття життя. Я знаю точно, що я ще більше почну цінувати кожну мить поруч зі своїми друзями і близькими людьми і той факт, що вони живі. Хоча я завжди їх цінувала, адже мої друзі — моє багатство”, – додала снайперка.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com