Алек Болдвін випадково застрелив операторку з України під час знімань вестерну

22.10.2021, 14:21
103519

В американському штаті Нью-Мексико у четвер, 21 жовтня, внаслідок інциденту зі стріляниною під час знімань фільму в жанрі вестерн “Іржа” з Алеком Болдвіном у Санта-Фе загинула операторка Галина Гатчінс.

Читайте також: Ще молода: Єлизавета II відмовилася приймати премію “Старенька року”

Про це із посиланням на власні джерела повідомляє TMZ.

Зазначається, що на знімальному майданчику на ранчо Bonanza Creek Ranch також постраждав режисер Джоел Соуза, він перебуває в лікарні.

Інформації про те, як саме стався інцидент, наразі немає. Відомо, що Соуза отримав поранення ключиці, тоді як 42-річну операторку госпіталізували гелікоптером. Попри всі зусилля, врятувати їй життя не вдалося.

Тим часом знімання кінострічки призупинили. За інформацією поліції, курок спустив Болдвін. За попердніми даними, актор стріляв з “бутафорської” зброї. Сам він не постраждав.

Водночас на думку слідчих, пише CNN, під час знімань сцени використовувалася гвинтівкова вогнепальна зброя. “Детективи розслідують, як і який тип снаряда був випущений”, – вказали правоохоронці.

Інцидент стався близько 13:50 за місцевим часом. Жодних звинувачень поки не висували.

Відомо, що Галина родом з України.  Вона з родини військових, тому народилася за Полярним колом, а виросла в Києві. Галина закінчила Київський національний університет за спеціальністю “Міжнародна журналістика” та працювала журналісткою-розслідувачкою, пишеться на її офіційному сайті.

Пізніше Галина переїхала до США. 2015 року вона закінчила Американський інститут кіно та почала працювати над фільмами.

2019 року жінка перемогла в номінації “Висхідна зірка” від видання American Cinematographer.

До слова, Галина зняла такі фільми, як “Заклятий ворог”, Blindfire, “Дорогуша”.

Окрім цього, судячи з фото у її соціальних мережах, у Галини залишився чоловік Метью Гатчінс та маленький син Андрос, якого вона народила 2013 року.

Актор наразі поки відмовляється від будь-яких коментарів, адже складно переживає трагедію. Однак відомо, що Жодних звинувачень поки не висували. Тим часом знімання кінострічки призупинили.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com