Леонардо Ді Капріо – 47: шлях зірки у кіно та як він ледь не припустився помилки у кар’єрі

11.11.2021, 21:32
104899

Голлівудський актор Леонардо Ді Капріо святкує день народження.

Читайте також: Фільм Зеленського не пускають у кінотеатри (ДОКУМЕНТ)

11 листопада актору виповнюється 47 років. У день народження зірки пропонуємо пригадати його шлях у кіно та як Лео, затьмарений першою славою, ледь не припустився неймовірної помилки у своїй кар’єрі. Про це йдеться у “Сніданку з 1+1”.

Ді Капріо не пощастило народитися в династії акторів. Йому не судилося мати відомих родичів і стати їхнім протеже. Йому довелося своїми силами протоптувати дорогу в шоубізнес. На своє перше телешоу Леонардо прийшов, коли йому було два роки.

Втім, досягти успіху майбутній зірці дуже довго не вдавалося. Агентам не подобалися то його ім’я, то зачіска. Свій перший солідний гонорар Лео отримав у 22. Фільм “Ромео+Джульетта” зібрав у прокаті майже 150 млн доларів, а юнак вперше відчув солодкий присмак слави.

На хвилі такої популярності хлопець мало не припустився фатальної помилки – ще б трохи і проігнорував би “Титанік”. І хтозна, як би склалася кінокар’єра Ді Капріо, якби режисер Джеймс Кемерон не наполіг на його участі.

За “Титанік” Лео пророкували “Оскар”. Але критики кіноакадемії навіть не висунули його ім’я на номінацію. Прихильники обурювалися, натомість актор – категорично відмовився з’являтися на церемонії. Таку бажану золоту статуетку він таки отримає за роль у фільмі “Легенда Г’ю Гласса”. На це знадобиться неймовірно довгих 19 років.

У 41 його мрія нарешті здійснилася. Лео вибіг на сцену, швиденько подякував колегам і рідним. І почав говорити про глобальне потепління. Ця тема – болісна для Ді Капріо. Він – їздить винятково на електромобілях, а будинок облаштував сонячними батареями. Створив свій фонд для боротьби за екологію, куди інвестував не один мільйонів доларів.

Жінок, які хотіли заманити Ді Капріо під вінець, так багато, що і не перерахувати. Усі ці роки Лео тримається свого холостяцького статусу, та журналісти припускають, незабаром усе може змінитися. Серце Ді Капріо полонила молодша на 23 роки модель Каміла Морроне.

Вони більше як три роки разом. Подейкували, що дівчина вагітна, але інформація не підтвердилася.

Та ані шалена популярність, ані статус оскароносного актора та улюбленця жінок не змогли змінити ставлення Лео до життя. Воно й не дивно. Ді Капріо не раз повторював, найважливіше для нього – не втратити зв’язку з реальністю. І цього його навчила мама.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com