Окупанти продовжують обстріли Харкова, люди масово покидають місто

6.03.2022, 08:50
113589

Авіація ворога продовжує руйнувати Харків. Вранці літаки окупантів поцілили у 2 військові частини. Про потерпілих поки невідомо. Сила удару була такої сили, що у жителів багатоповерхівок, що поруч, повиносило вікна, а у кількох будинках – відрізало світло.

Про це йдеться в ТСН.

Харків не перестають бомбити. О п’ятій місто здригнулося від нових потужних ударів. Вибухи чули і в середмісті і на околицях. Попередньо відомо, що ворог поцілив у 2 військові частини. Одну з них обстрілювали вже вчора. Тоді там загинули 4 нацгвардійців. На сьогодні інформації про потерпілих немає.

Натомість відомо, що через вечірній обстріл пошкоджено щонайменше 10 житлових будинків, там виникли пожежі. Також росіяни зруйнували спорткомплекс Каразінського університету.

Проте наші військові продовжують захищати місто. Напередодні знищили 488-й мотострілковий полк ворога і взяли великий трофей. Росіяни потрапили в засідку наших військових, кинулися навтьоки, а на місці лишили 30 одиниць техніки.

Загалом – за 10 днів війни на Харківщині було знищено півтисячі одиниць техніки.

Ситуація зараз складна – росіяни цілять по електропідстанціям, водогонам.  На Ізюмщині без газу – 27 тис. будинків , 2 райони Харкова відрізані від світла, немає опалення у півтисячі будинках та води у141 будинку.

Через небезпеку жителі Харкова масово покидають місто. Щодня виїжджає понад 10 тисяч людей. Для тих хто лишився місцева влада організовує гуманітарну допомогу. Її тільки учора привезли  20 вагонів та майже 3 десятки фур. Пункти видачі для харків’ян організували на пошті. А по області харчі та одяг розвозять волонтери.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com