Через скандал рештки Майкла Джексона хочуть ексгумувати

12.02.2019, 19:29
11635

11 ймовірних  постраждалих від сексуальних домагань співака виступили з заявами зробити ДНК-тести. Про це повідомляє The Sun.

Читайте також: Дональда Трампа номінували на “Золоту малину”

Останки короля поп-музики Майкла Джексона, який був найбагатшою померлою зіркою, хочуть ексгумувати. Одинадцять чоловік, які можуть бути жертвами сексуальних домагань музиканта.

Такі заклики розпочали звучати після нових звинувачень, в адресу співака. Тіло Джексона може бути ексгумовано з його склепу, аби довести, що він був серійним збоченцем після того, як інші ймовірні жертви відкрито виступили, заявляючи, що вони постраждали від насильства артиста.

Команда нині покійного Майкла Джексона відкинула усі звинувачення, і заявила, що тіло артиста ексгумувати не дозволить, адже такі звинувачення є помилковими і вигаданими.

Відомо також, що  нещодавно фільм про співака викликав хвилю гніву у рідніх співака. Окрім цього, в мережі  опубліковали відео допиту легендарного  поп-музиканта Майкла Джексона у справі про педофілію. Відео було частиною скандального документального фільму про Майкла “Залишаючи Неверленд”.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com