На Волині відбувся благодійний турнір з волейболу (фото)

23.05.2022, 13:56
120334

Завершився другий етап благодійного турніру з волейболу, присвячений збору коштів на потреби дітей переселенців, які мешкають на Волині.

Читайте також: У Луцьку відбувся турнір з пляжного волейболу серед школярів (фото)

Вчора змагалися юнацькі волейбольні команди Ратнівської територіальної громади, Датинського ліцею, Луцької комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №1 та збірна університетів – імені Лесі Українки та Луцького технічного.

“Окрім благодійної мети, такий захід вкотре показав нашу єдність та незламність. Боротьба була напруженою та цікавою. Дякую кожному учаснику за те, що вони долучилися до благородної мети”, – зазначив заступник начальника Волинської ОВА Юрій Гупало.

За результатами боротьби перемога дісталася команді Луцької КДЮСШ №1. Окрім того, організатори вирішили відзначити і кращих гравців. Це – Тарас Панасевич (КДЮСШ №1), Дмитро Чміль (збірна університетська команда), Богдан Мажура (Ратнівська ТГ) та Юрій Буднік (Датинський ліцей). Заохочувальну відзнаку також отримав і Андрій Мальчев, який евакуювався з Мелітополя і тепер є вихованцем однієї з луцьких спортивних шкіл. Призи та нагороди – від благодійного фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

За підсумками двох днів благодійного волейбольного турніру на потреби дітей, які постраждали від війни, вдалося зібрати майже 35 тисяч гривень.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com