В Естонії не підтримали та розкритикували дзвінок Шольца і Макрона до Путіна

29.05.2022, 17:02
120744

Голова комісії у закордонних справах парламенту Естонії Марко Міхкельсон розкритикував телефонний дзвінок канцлера Німеччини Олафа Шольца і президента Франції Еммануеля Макрона до російського диктатора Володимира Путіна.

Читайте також: Росія маніпулює інформацією про морську блокаду України для зняття санкцій – розвідка Британії

Про це пише видання ERR.

“Неймовірно, як нинішні лідери Франції та Німеччини ненавмисно прокладають шлях для нових актів насильства з боку Росії. 80-хвилинна телефонна розмова Макрона і Шольца з Путіним неминуче буде перефразуванням самого Макрона: хіба це не смерть мозку?” – написав він у соціальних мережах.

Голова комісії також наголосив, що Франція та Німеччина повинні активніше підтримувати Україну для її перемоги у боротьбі з російською агресією.

“Макрон і Шольц могли б повісити трубку і в терміновому порядку відправитися до України. Я сподіваюся, що дивні дії Макрона і Шольца будуть мотивовані не страхом втратити вплив в демократичній Європі, в яку обов’язково увійде Україна, а також Молдова, Грузія і Білорусь. Однак Європа в цілому була б вільна від екзистенціальної загрози Росії хоча б на якийсь час, щоб показати лідерство державних діячів, які відстоюють демократичні цінності і принципи!” – наголосив політик.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com