Вілкул заявив, що жоден кандидат від опозиції не зможе організувати таку систему фальсифікацій, як Порошенко

27.03.2019, 21:14
18354

Систему скуповування голосів і фальсифікації на президентських виборах в Україні може побудувати тільки влада, оскільки в жодного кандидата від опозиції немає таких можливостей, вважає нардеп від Опозиційного блоку, кандидат у президенти Олександр Вілкул. Про це народний депутат Олександр Вілкул заявив у ефірі телеканалу ″Наш″.

Читайте також: “Ах ти, с*ка. Пішов на **й звідси!”: тітушки у балаклавах вигнали людей із зустрічі з Вілкулом на Донеччині (відео)

Його спостерігачі від опозиції будуть стежити за підраховуванням голосів на виборчій дільниці, адже президентські вибори цього року будуть найбруднішими за всю історію незалежної України.
″Про те, що будуть фальсифікації, говорять скрізь. І влада дійсно спробує вплинути на голосування. Перша технологія – це так зване килимове бомбометання, коли всім пенсіонерам видають по 2410 грн, сподіваючись у такий спосіб поліпшити їхнє ставлення до Порошенка. Сюди ж можна додати і так звану монетизацію, коли у людей відбирають субсидії й виплачують гроші, яких, правда, недостатньо, щоб покрити зростання тарифів. Друга – система фальсифікації до виборчої дільниці. Це знамениті ″сітки″, ″сотники″, ″десятники″ намагатимуться привести людей на дільниці. І третій спосіб – це фальсифікація безпосередньо на виборчих дільницях, тобто ″вкидання″, ″каруселі″ тощо″, – перерахував Вілкул.
Політик додав, що ніхто з кандидатів від опозиції не вибудує таку систему скуповування голосів і фальсифікацій, яку може створити влада.
″Але ми будемо боротися за кожен голос, за кожен протокол. У нас будуть на кожній виборчій дільниці спостерігачі, члени комісії. Ми не дамо вкрасти вибір українців, – заявив він. – У 2019 році вже не можна уявити, щоб прийшов великий багатий дядько, показав цукерку в яскравій обгортці й сказав: ″Ось вам цукерка, проголосуйте за мене″. Люди не повірять йому. Влада вважає, що ми не розуміємо, що на цьому ″доброму й гарному дядькові″ – тисячі смертей українців від війни, мародерство і злодійство на армії, зруйнована економіка. У нинішнього керівництва країни нічого не вийде. Вони дуже погано думають про людей. Українці вже в усьому розібралися і проголосують за мир та розвиток″,- сказав політик.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com