Порошенко нагородив орденом “За заслуги” І ступеня скандального екс-регіонала Ігоря Лисова

12.05.2019, 19:17
24626

У списку людей, яких нагороджує  державними нагородами ще чинний Президент Порошенко опинився і колишній нардеп від ″Партії регіонів″ та скандальний забудовник Ігор Лисов. Його відзначено орденом ″За заслуги″ І ступеня. Про це у Facebook написав колишній журналіст і кандидат у Президенти Дмитро Гнап.

Читайте також: Порошенко нагородив свого прес-секретаря орденом “За заслуги”

Указ про присвоєння Лисову ордену ″За заслуги″ І ступеня від 4 травня розміщено на сайті Президента. У тексті зазначається, що Лисова та інших нагороджено ″за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм″.

″Лисов – колишній нардеп від ″Партії регіонів″ двох скликань. Скандальний забудовник. В 2009-му році став відомим через те, що його пасинок з ножем напав на водія поливальної машини в Києві. Пасинок ганяв вночі містом на джипі і комунальний транспорт йому дуже заважав. Справу пасинка, очікувано, зам’яли″, – пише Гнап.

Гнап відзначив, що після цього Лисов просив дозволу збудувати храм у Києві.

″Мешканці Голосіївського району на громадських слуханнях дозволили лише з умовою, щоб храм був Української автокефальної церкви (УАПЦ). Лисов пообіцяв. А, коли храм побудували, Лисов передав його Московському патріархату″, – пише Гнап.

У 2015 році, за інформацією Гнапа, Генпрокуратура відкрила справу через масштабну будівельну аферу забудовником ″Ліко-Град″. Власником компанії є Лисов.

″Юрій Луценко, чим завершилася та справа? Лисова покарали орденом?″, – пише Гнап.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com