Кандидат від “Слуги народу”, якого звинуватили у зв’язках із Медведчуком, відмовився балотуватись до Ради

12.06.2019, 12:12
28834

Колишній депутат Одеської міськради та кандидат у списку партії “Слуга народу” під 33 номером Дмитро Співак заявив, що не буде балотуватися до парламенту. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: У Вакарчука відмовили скандальному луцькому екс-активісту Медведчука у підтримці на виборах

“Я ухвалив для себе непросте, але обдумане рішення. Я не йду до парламенту!” – заявив Співак.

За його словами, цьому є декілька причин, серед яких “дискредитаційна кампанія” проти нього та його родини у соцмережах.

“Я розумію, що моя публічна позиція, яку я відстоюю вже кілька років з телеекранів, дуже багатьом не подобається. Але я не буду її міняти на догоду нинішній кон’юнктурі. Та й заради горезвісного мандата – теж. А тому, я не хотів би завдати якихось репутаційних ризиків президенту Зеленському та його партії. Можна бути не просто в опозиції, а бути запобіжником багатьох негативних процесів в державі, тим самим допомагаючи відроджувати країну”, – повідомив Співак.

Після оголошення про кандидатуру Співака у списку партії “Слуга народу” низка активістів повідомили про його зв’язки із лідером проросійської “Опозиційної платформи – За життя” Віктором Медведчуком.

“Але от є й цікаві персонажі. Скрита така рssня і ватка, от приміром 33 номер. Нєкто Дмитро Співак з Одеси. “Аналітик” чи навіть ведучий на NewsOne в Медведчука. За свій довгий і тєрністий трудовий шлях встиг побувати або балотуватись від СДПУ(о) Медведчука, “Трудовій Україні”, у Тимошенко був, у Королевської був в “Україна-Вперед” потім, востаннє у Порошенка”, – писав у Facebook активіст Роман Сініцин.

У коментарях його також підтримав інший одеський громадський діяч Сергій Стерненко, який згодом повідомив, що Співака виключили зі списку.

“Хороша новина. Медведчуківського Дмитра Співака (№33 в списку) поперли з партії “Слуга народу” після нашого розголосу”, – повідомив він у Twitter.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com